Anna Ramon i Eduard Pla (CREAF) Els científics participants al projecte ACCUA adverteixen que l’aigua serà un recurs escàs en els propers anys i que els efectes del canvi global faran del litoral català una regió cada cop més seca i àrida. ACap al 2030 la precipitació es podria reduir fins un 7% i la temperatura podria augmentar uns 0’5ºC que podria arribar als 3’6ºC cap a finals de segle.

A l’Eureka hem parlat de la necessitat d’adaptar-se a aquest futur més àrid que afectarà sobre tot a boscos i conreus.

I ho hem fet amb Gabriel Borràs, de l’Oficina de Canvi Climàtic; Toni Barrera, tècnic de canvi climàtic al Servei Meteorològic de Catalunya i Eduard Pla, Coordinador Tècnic del Projecte ACCUA i investigador del CREAF.

Taula rodona aigua 2

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

sapienciaxarxa

    Etiquetes

    Recent Comments