Salvador MoyaAquest matí hem fet un viatge en l’espai i el temps. Des de l’estudi de l’Eureka! ens hem traslladat fins a l’Alt Berguedà, en una època on el Prepririneu encara no existia, i aquesta zona era una plana vora el mar esquitxada de palmeres. El nostre guia ha estat en Salvador Moyà, director de l’Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont.

Amb ell hem començat parlant de les diferències que hi ha entre l’arqueologia i la paleontologia, que es confonen massa sovint. Després hem pogut aprofundir en la riquesa dels fòssils que tenim a Catalunya, on destaquen els jaciments de dinosaures i, sobretot, els d’en Pau, en Lluc i en Jordi, que són a la base dels hominoïdeus. Per acabar, el nostre convidat ens ha destacat l’èxit del nou espai de divulgació de l’Institut, amb 30.000 visites durant el seu primer any de funcionament.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

sapienciaxarxa

    Etiquetes

    Recent Comments