logoscfEls Premis als millors treballs de recerca de batxillerat sobre física els concedeix la Societat Catalana de Física i tenen per objectiu estimular l’interès per l’estudi i la recerca en física dels futurs estudiants universitaris dels territoris de llengua catalana.

Els dos treballs de recerca premiats en l’edició d’enguany són «Experiments amb globus en la didàctica de la ciència», de Martí Català i Yanik Lacroix, de l’Institut Lluís de Requesens de Molins de Rei i Diana Gabriela Cosovanu, de l’Institut d’Almenar, a Lleida, pel treball «Investigant les petjades astronòmiques de l’antiguitat».  Conversar amb els guanyadors serveix per trencar els estereotips sobre els adolescents i recuperar la confiança en el futur.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

sapienciaxarxa

    Etiquetes