Master Comunicació CientificaVisita l’Eureka! una nodrida representació dels alumnes de la 17a edició del Màster en Comunicació Científica, Mèdica i Ambiental que organitza l’Observatori de la Comunicació Científica i la Universitat Pompeu Fabra. Molts d’ells son científics que estan aprenent a explicar com funciona la ciència, començant per la seva pròpia recerca.

Alguns dels que han treballat —o ara estan treballant— com a investigadors ens expliquen la seva experiència al món de la recerca. I a continuació, un altre grup ens planteja un debat sobre un tema sempre polèmic: els transgènics. Acabem la jornada reflexionant al voltant d’una pregunta: per què és important per la societat invertir en ciència?

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

sapienciaxarxa

    Etiquetes

    Recent Comments