Gloria Dominguez - Centre Tecnologic ForestalDins de la sèrie d’entrevistes que dediquem al centres de recerca del nostre pais, amb la col.laboració de l’ACER (l’Associació Catalana d’Entitats de Recerca) parlem amb la directora d’un centre molt especial. El CTFC, és a dir, el Centre Tecnològic Forestal de Catalunya, té la seu central a Solsona, a més de 100 kilòmetres de qualsevol capital de provincia catalana i hi teballen unes 130 persones de disciplines molt diverses.

El centre té una intensa vida a la xarxa. Tenen web, bloc, canal a youtube, perfil a Facebook i a Twitter.

Fem una visita virtual pel CTFC de la mà de la Glòria Dominguez, que es parlarà de les seves línies de recerca i la seva presència a la xarxa, que elimina tota distància física.

1 comentari Glòria Dominguez: “Els boscos ocupen el 60% de la superfície de Catalunya i cal fer-ne una gestió activa””

  1. […] Aquest cap de setmana, al programa Eureka, de COMRadio, han entrevistat a la nostra directora, Glòria Domínguez. En l’entrevista, ha presentat el CTFC i ha explicat les principals línies de treball. També ha parlat dels boscos de Catalunya i de la seva gestió. Si voleu escoltar l’entrevista, cliqueu aquí. […]

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

sapienciaxarxa

    Etiquetes

    Recent Comments