Ouali BenmezianeEls cercadors que fem servir per buscar informació a Internet ens porten cap al lloc que estem buscant, però perquè apareixen uns webs primer? Moltes empreses dediquen molts esforços en voler aparèixer les primeres en aquestes cerques, i és que està comprovat que sovint no només no passem de la primera pàgina de Google, sino que no passem de les primeres deu cerques.

De tot plegat ens parla el Ouali Benmeziane, que torna a Barcelona amb una nova edició del Search Congress. El congrés dels cercadors no es celebra justament després del Mobile World Congress per casualitat, sino a causa del creixent impacte que te la navegació des del mòbil, que determina les polítiques de les empreses.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

sapienciaxarxa

    Etiquetes