ciencia a la xtvlA l’Eureka ens interessa comunicar el coneixement i ens interessen les diverses formes en que es pot dur a terme aquesta tasca. Per aixo ens agrada especialment parlar de dues noves propostes de divulgació de la ciència i la tecnologia que es poden trobar a la graella de la Xarxa de Televisions Locals (XTVL).

Són INVENTARI i FÓRMULA PI, dues propostes diferents en plantejament i en el públic a què es dirigeix, cadascuna amb un punt de vista propi i diferent. Parlem d’aquests programes, de divulgació del coneixement i de ciència a la televisió amb dos dels seus responsables: Aitor Aguirre, director d’INVENTARI, i Marta Castañé, cap de continguts de VOTV (Vallès Oriental TV), que produeix FÓRMULA PI.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

sapienciaxarxa

    Etiquetes