Emilia PolaUn centre de recerca és com una petita ciutat. Centenars de persones caminen pels seus passadissos com si fossin carrers. Dinen als seus restaurants. De vegades passen les nits als seus laboratoris. Homes i dones de diferentes nacionalitats viuen en un món que imaginem farcit de bates blanques, de pipetes, matrassos, Erlenmeyers i ordinadors

L’IDIBELL, l’Institut d’Investigació Biomèdica es troba a Bellvitge, com diu el seu mateix nom. Es va crear l’any 2004 de la fusió de vàries entitats d’investigació que a l’IDIBELL és com si fossin barris. Vaja, el que li va passar a la ciutat de Barcelona quan va unir Gràcia amb Sants, la Barceloneta…

Hem entrevistat el seu director, el Dr. Emilià Pola i hem conegut les línies de recerca que s’hi duen a terme i d’on surten els recursos en temps de crisi.

Emilià Pola és, a més, secretari de l’ACER (l’Associació Catalana d’Entitats de Recerca) que quinzenalment ens portarà els directors dels principals centres de recerca del nostre pais.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

sapienciaxarxa

    Etiquetes