trangenicsEls Organismes Modificats Geneticàment (OMGs) més comunment anomenats “transgènics” són un tema controvertit i que sempre generen debat allà on es plantegi. Hem volgut parlar d’aquest tema des del punt de vista de la ciència, aportant arguments científics sobre els seus riscos i sobre els seus avantatges de cara a que cadascú decideixi quina és la seva postura i, anant una mica més enllà, què demanem als polítics que facin amb ells.

N’hem parlat amb tres experts en el tema: Pere Puigdomènech (director del CRAG), Xavier Llebaria (director de l’Agència Catalana de Seguretat Alimentària) i David Bueno (professor de genètica de la UB i divulgador científic). Amb ells hem parlat de quins cultius transgènics hi ha a Europa, dels riscos que s’associen als aliments transgènics, del seu etiquetatge i del paper d’empreses com Monsanto.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

sapienciaxarxa

    Etiquetes