Mario Alonso 01El nostre cervell viu un bombardeig constant, diari per part sobre tot dels mitjans de comunicació, que s’encarreguen de recordar des de primera hora del matí que estem en crisi.

Estar en crisi per definició vol dir estar vivint una situació de canvis i el canvis sempre aporten una quantitat d’incertesa que no podem evitar i que ens pot provocar angoixa.

De la mà de la crisi econòmica ha vingut la crisi de valors i com sentíem estem vivint una crisi ètica, fet que no ha de ser necessàriament dolent.

En moments com aquests es necessari reinventar-se i sobre tot és un bon moment per sentir-nos propietaris del nostre destí, del nostre futur.

Què passaria si en comptes d’ estar a l’espera de saber que ens passarà…fossim nosaltres els que el dibuixéssim?

És el nostre moment. Això ens diu Mario Alonso, metge especialista en cirurgia general i de l’aparell digestiu,  Fellow en cirurgia per la Facultat de Medicina de la Universitat de Harvard a Boston, membre de l’Acadèmia de les Ciències de Nova York i de l’Associació Americana per a l’Avenç de la Ciència, al seu últim llibre Ahora, YO (Plataforma Editorial).

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

sapienciaxarxa

    Etiquetes

    Recent Comments