health appsD’aquí a ben poques setmanes començarà a Barcelona l’esdeveniment sobre telefonia mòbil més important del món, el Mobile World Congres, que malgrat el context de crisi econòmica espera batre el seu record de visitants i convocar més de 60.000 persones durant els dies que durarà el Congrés, del 25 de febrer al dia 1 de març.

En la roda de premsa de presentació, el conseller delegat de la GSMA, John Hoffman, va dir que el lema de l’edició d’enguany seria “redefinint el mòbil” i que aquest any tindrien un gran pes les aplicacions, en especial les dels àmbits de la salut, la seguretat, el transport i la publicitat.

El mercat de les aplicacions mòbils sobre temes de salut està en augment i a l’Eureka! hem volgut destacar algunes de les aplicacions que podem trobar en les diverses app stores. N’hem parlat amb en Francis Casado de Dotopen, que organitzaran una competició sobre aplicacions mòbils de salut.

A casa nostra també hi ha desenvolupadors i hem parlat amb l’Enric Solà, responsable d’un joc per deixar de fumar, el Nico Helps You Quit.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

sapienciaxarxa

    Etiquetes

    Recent Comments