tdhaEl TDA, el Transtorn per Dèficit d’Atenció està causat per una disfunció neurobiològica i afecta entre el 5 i el 7% de la població infantil i adolescent. Les persones que pateixen el trastorn manifesten problemes d’atenció, impulsivitat i excés d’activitat, el que pot donar lloc a un baix rendiment escolar, problemes de comportament i dificultats en les relacions familiars i socials.

N’hem estat parlant a l’espai de salut de l’Eureka amb la Sandra López, logopeda i pedagoga de Rehasoft i amb la Dra. Rocio Sanchez Carpintero, metgessa de l’equip de Neuropediatría de la Clinica Universidad de Navarra que ha participat en el disseny d’AULA, un videojoc orientat a que els metges puguin fer un diagnòstic més precís d’aquest trastorn.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

sapienciaxarxa

    Etiquetes

    Recent Comments