O2La ciència es pot comunicar de moltes maneres, entre elles el teatre. Hem estat paralnt d'”Oxigen”, un exemple de com una forma d’art, concretament el teatre, pot ser una eina fantàstica per parlar i comunicar ciència.

Els seus autors són Carl Djerassi i Roald Hoffman i en la seva obra parlen de com els científics són persones normals, amb les seves ambicions, dubtes i conviccions i no aquest estereotip que de vegades es dona.

Hem estat parlant de l’obra amb Mercè Piqueras, que ha participat en la traducció de l’obra al català i Cristina Ribas, Presidenta de l’Associació Catalana de Comunicació Científica que n’ha organitzat unes lectures dramatitzades aquest cap de setmana.

Els autors d’Oxigen són Carl Djerassi, bioquímic i professor de la Universitat de Stanford, i Roald Hoffman, químic, premi Nobel de química al 1981. Dos científics, que a banda de fer recerca (i molt bona) en el seu camp, també han tingut una carrera literària.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

sapienciaxarxa

    Etiquetes

    Recent Comments