montse folchAl llarg de la seva vida, les dones presenten certs riscos de carències nutricionals i micronutricionals, i per prevenir-les es molt important pensar en com ens alimentem.

Amb el pas dels anys, les dones experimenten profunds canvis fisiològics associats a les diferents etapes de la vida. Cada cicle és diferent i produeix uns estats hormonals diferents, que poden provocar una sèrie de símptomes i molèsties. En aquest sentit la nutrició pot aportar beneficis en cadascuna de les etapes de la vida de la dona.

Aquest matí la nutricionista Monste Folch ens ha estat parlant de com el metabolisme canvia amb l’edat i com l’alimentació pot ajudar a reduïr alguns dels inconvenients que suposa aquest canvi metabòlic.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

sapienciaxarxa

    Etiquetes

    Recent Comments