In timeAmb en Miquel Barceló ens van quedar alguns temes pendents quan vam parlar de la presència de les relacions sexuals a la ciència-ficció quan vam parlar de la darrera pel.lícula de la saga Crepuscle. En aquesta ocasió hem parlat de les proves reals que fa la NASA perquè els astronautes mantinguin relacions sexuals en situacions de gravetat zero.

També hem comentat dues estrenes recents: In Time i Immortals. De In Time ens ha dit que és  entretinguda i molt recomanable per l’acció i el dinamisme (sense oblidar l’interès popular pels seus actors principals: Justin Timberlake i Amanda Seyfried) però, sobretot, per la crítica implícita a un sistema socioeconòmic que queda del tot desvetllat amb aquest senzill pas d’una moneda de canvi basada en el diner per centrar-ho en el que realment és, el temps de la vida de les persones.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

sapienciaxarxa

    Etiquetes

    Recent Comments