Sabies que veiem pel cervell?

admin - 31/12/2011
També esperem que la investigació científica aviat ens doni solucions a problemes que tenen relació amb la visió. Per això, aquest matí volem dedicar uns minuts a parlar sobre la ceguesa.
Els humans som animals visuals, però malgrat pensem que veiem amb els ulls… el responsable de la visió és el cervell que interpreta les imatges que arriben a través de l’ull. I per això, ens preguntem…
– Com veiem?
– Com funciona el cervell de les persones invidents?
Són algunes de les qüestions que mirarem de respondre en un reportage que us hem preparat l’equip de l’Eureka: la Mònica López, en Pere Figuerola, la Núria Jar i l’Oriol Collado des de la part tècnica. Tots quatre, ara sí, aprofitem per saludar-vos.

cerebro-ojos-250x248Els humans som animals visuals, però malgrat pensem que veiem amb els ulls el responsable de la visió és el cervell que interpreta les imatges que arriben a través de l’ull. I per això, ens preguntem… Com veiem? Com funciona el cervell de les persones invidents?

Són algunes de les qüestions que mirarem de respondre en un reportage que us hem preparat tot l’equip de l’Eureka amb la veu dels oftalmòlegs, neuròlegs i especialistes més reconeguts en la visió.

Un dels desitjos pel nou any és que la investigació científica aviat ens doni solucions a problemes que tenen relació amb la visió. Per això, hem preparat un reportatge sobre la ceguesa.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

sapienciaxarxa

    Etiquetes

    Recent Comments