Voleu guanyar una panera cientificotecnològica de l’Eureka aquest Nadal? Doncs espremeu les vostres neurones i feu-nos arribar la vostra resposta a la pregunta:  com t’imagines la vida extraterrestre?

Toshiba subaquaticaEl 26 de novembre s’enlairava la Mars Science Laboratory, una sonda de la NASA que transporta un vehicle tot-terreny anomenat Curiosity que es passejarà per sobre de la superfície del planeta Mart a mitjans de l’estiu del 2012. Un dels seus objectius és investigar la possible presència de vida extraterrestre en el planeta vermell.

Suposem per un moment que el Curiosity ensopega amb vida extraterrestre en la seva missió. Com us imagineu que seria? I per què hauria de ser així ? Volem respostes originals i raonades. Entre totes les propostes rebudes, en Dani Jimenez triarà les més “científiques” que s’enduran una panera amb articles relacionats amb la ciència i la tecnologia.

Feu-nos arribar les vostres propostes a través del correu , Facebook o Twitter (abans del 6 de gener de 2012)

Què porta la nostra panera?

Entre d’altres coses…

1 càmera de vídeo subaquàtica Toshiba Camileo BW10 5Mpix

1 lot de cava Agustí Torelló (1 cava Brut Reserva + 1 un Brut Nature  Gran Reserva)

Torrons de Badia Roca Pastisser (Torrons de “lacasitos” o de Gin Tonic)

1 joc AnatomiCEFA

1 joc EDUCABORRÁS

1 loc de Cervesa DAMM Inedit (2 ampolles + 2 copes)

1 lot de llibres de divulgació científica + videojocs

5 comentaris Com t’imagines la vida extraterrestre? La resposta té premi!”

 1. Jesus Arranz says:

  Yo me imagino la vida extraterrestre, como lo contrario a la vida, restos de vida artificial, cantidad de desechos de extraños materiales, que parecen restos de una ocupación anterior del espacio. Desde luego no existen organismos vivos.Lo que no cabe duda es que la ocupación si es que la hubo, fue de poco tiempo, pues no existen signos de haber estado habitado de forma permenente. Da la sensación que la ocupación proviene de otra galaxia y que dejaron abandonado los restos de material que no necesitaban.

 2. eureka says:

  Gràcies per participar amb nosaltres, Jesús.

 3. […] guanyadors del concurs Com t’imagines la vida extraterrestre? de l’Eureka […]

 4. sara says:

  Yo me imagino un extraterrestre parecido al ser humano, verde como las hojas y con una cabeza muy grande. También me imagino un extraterrestre con unos ojos bien grandes y negros con forma de piedras negras brillantes.
  Me imagino la vida extraterrestre como lo contrario de nuestra vida normal, no hay ni dinero, ni ordenador, ni radio, ni ropa, y lo mas importante, no hay ni un idioma como para hablar entre compañeros.

 5. jose rodriguez says:

  Yo me imagino un extraterrestre parecido al ser humano, verde como las hojas y con una cabeza muy grande. También me imagino un extraterrestre con unos ojos bien grandes y negros con forma de piedras negras brillantes.
  Me imagino la vida extraterrestre como lo contrario de nuestra vida normal, no hay ni dinero, ni ordenador, ni radio, ni ropa, y lo mas importante, no hay ni un idioma como para hablar entre compañeros.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

sapienciaxarxa

  Etiquetes