Evarist March i Anna RamonL’Evarist March és botànic i director de NaturalWalks. Conjuntament amb l’Anna Ramon, la col·laboradora de l’Eureka! en temes de medi ambient, ens han donat alguns consells per mirar de ser més respectuosos amb el medi ambient.

Hem parlat de diverses espècies vegetals que sovint trobem a les cases per aquestes festes (arbres de Nadal, molsa, boix grèvol…) i de com els LEDS han substituït les bombetes tradicionals en la il·luminació per reduir el consum energètic.

També hem parlat de joguines amb materials i dissenys responsables amb el medi ambient. Ho hem fet amb Marta Anglada, responsable de projectes a la Càtedra UNESCO de Cicle de Vida i Canvi Climàtic.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

sapienciaxarxa

    Etiquetes