mara dierssenL’any 2012 és l’Any de la Neurociència i el proper estiu es reuniran a Barcelona els principals experts europeus en el camp de la neurobiologia. Més enllà d’aquesta trobada, ja hi ha diverses activitats divulgatives sobre les neurociències per la ciutat. Podeu consultar el programa d’activitats a Barcelona Neurociencia.

La Mara ha vingut acompanyada de la Mar Gonzàlez, investigadora de l’Event-lab que treballa en camps molt innovadors en l’àmbit de la neurotecnologia, és a dir, com amb la nostra ment podem control.lar dispositius o com la realitat virtual pot servir per tractar determinades malalties.

Amb realitat virtual podem fer que un home es vegi amb un cos de dona o viceversa o estudiar quines reaccions es donen si exposem una persona una situació estressant de forma controlada.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

sapienciaxarxa

    Etiquetes