20_Gala_Contra_el_Sida_2010_1La Fundació Lluita contra la Sida organitza el proper 1 de desembre la segona gala benèfica, en el marc de les activitats Barcelona dóna la cara per la sida. El seu director, el doctor Bonaventura Clotet, explica la importància d’esdeveniments com aquest en què els fons recaptats es destinen a la investigació d’una vacuna. En aquest sentit, el doctor Bonaventura Clotet diu: “La recerca en sida té molts beneficis col·laterals en la investigació d’altres malalties, com l’hepatitis”.

A més, com a director de l’Institut de Recerca de la Sida IrsiCaixa, ens actualitza les dades sobre persones infectades del virus del VIH a tot el món. Segons l’OMS, hi ha més de 33 milions de persones seropositives a tot el món, de les quals entre 130.000 i 150.000 a l’Estat espanyol.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

sapienciaxarxa

    Etiquetes

    Recent Comments