Sanitat Respon al 902 111 444

admin - 19/11/2011

Copia de SanitatRespon2-PNGSi teniu algun dubte en relació a la medicació que preneu, si no sabeu quin és el vostre centre d’atenció primària, si el vostre nen es posa malalt a les dues de la matinada i no sabeu què fer, teniu un telèfon que funciona les 24hores del dia, els 365 dies de l’any, per donar resposta a aquestes preguntes, és el 902 111 444.

Sanitat Respon és un servei 24 hores del Servei Català de la Salut, en què professionals del sector sanitari donen atenció al ciutadà per tal d’assessorar-lo i orientar-lo en diferents aspectes referents al sistema sanitari de Catalunya, així com atendre les consultes que puguin afectar la seva salut.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

sapienciaxarxa

    Etiquetes