grayEl catedràtic de pensament europeu de la London School of Economics, John Gray, ha participat a un dels debats del cicle de conferències La cultura i la vida, que organitzen el Centre Internacional per al Debat Científic (CIDC), Biocat, l’Obra Social de La Caixa i el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB).

El filòsof anglès ha reflexionat sobre les complexes interaccions del progrés en la ciència amb l’avenç i el retrocés de la societat. En aquest sentit, John Gray afirma que enlloc de pensar que construïm alguna cosa, hauríem d’aprendre a improvisar més. Trobareu més pensaments al llibre que acaba de publicar, Anatomía de Grey.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

sapienciaxarxa

    Etiquetes

    Recent Comments