Michael_Nielsen_WebEl físic i escriptor Michael Nielsen publica aquest any Reiventing Discovery per la Universitat de Princeton. Un assaig que reivindica el sistema Open Science, en què els resultats de les investigacions científiques han de seguir paràmetres de ciència oberta.

Al bloc de Michael Nielsen hi ha un avançament del seu nou llibre, The Future of Science, en què es tracten conceptes com l’oportunitat que ofereixen les xarxes socials i el poder que aconsegueixen els ciutadans, que poden fer sentir la seva veu a través d’Internet.

1 comentari Michael Nielsen defensa la ciència oberta”

  1. […] a recursos molt interessants. Precisament el darrer programa Eureka! de COMRàdio va dedicar un espai a parlar de ciència oberta i Michael […]

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

sapienciaxarxa

    Etiquetes

    Recent Comments