Científics estrangersA la segona hora de l’Eureka que hem fet des del Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona,  hem estat xerrant amb el David Bueno, que ens ha portat l’actualitat científica de les revistes de prestigi. La Núria Jar i en Pere Figuerola també han fet la seva aportació a l’actualitat científica, però d’una manera…. diferent: aquesta setmana s’han lliurat els Premis Ig Nobel, que entre altres coses han destacat un estudi que demostra que una espècie d’escarabat australià prefereix copular amb una ampolla de cervesa que amb una femella de la seva espècie. També ens han acompanyat tres investigadors estrangers que actualment estan fent recerca al PRBB. Ens han acompanyat la Teresa d’Altri (d’Itàlia), l’Antonios Lioutas (de Grècia) i Cedrik Megis (de França).

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

sapienciaxarxa

    Etiquetes