Xavier BasagañaEl Centre de Recerca en Epidemilogia Ambiental (CREAL) ha organitzat el 23è Congrés de la International Society of Environmental Epidemiology (ISEE) a Barcelona, que aquest any ha reunit a 1.200 investigadors de tot el món.

L’investigador del CREAL, Xavier Basagaña, explica quines són les principals conclusions que s’han extret de la trobada. A més, l’Eureka ha conversat amb dos dels principals conferenciants de la trobada: Linda Bimbaum, directora del National Institute of Environmental Health Sciences (NIEHS) del National Institutes of Health (NIH) dels Estats Units, i Jonathan Samet, director de l’Institute for Global Health de la University of Southern California (USC).

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

sapienciaxarxa

    Etiquetes