El director del Centre de Recerca en Agrigenòmica (CRAG), el físic i biòleg Pere Puigdomènech, assegura en declaracions al programa Eureka! de COMRàdio: “Pràcticament no mengem res que sigui autòcton”.
En aquest sentit, el responsable del CRAG destaca que els éssers humans no podríem ser els que som si darrere no tinguéssim una agricultura eficient.
El 40% de la superfície global de la terra es destina a l’agricultura, un conjunt de tècniques i de coneixements que la humanitat fa més de 10.000 anys que practica per cultivar la terra. Pel que fa als punts d’inflexió en la història de l’agricultura, l’expert destaca la identificació d’espècies eficients i la importació de llavors, com el tomàquet (Amèrica) i el blat (Orient Mitjà).

Pere PuigdomènechEl director del Centre de Recerca en Agrigenòmica (CRAG), el físic i biòleg Pere Puigdomènech, assegura: “Pràcticament no mengem res que sigui autòcton”.  En aquest sentit, el responsable del CRAG destaca que els éssers humans no podríem ser els que som si darrere no tinguéssim una agricultura eficient.

El Centre de Recerca en Agrigenòmica (CRAG) és un espai que s’estructura en tres línies d’investigació de l’àmbit de la genètica: molecular, vegetal i animal. Segons Puigdomènech, “agrupar més de 200 investigadors al mateix edifici és un avantatge importantíssim”, perquè permet l’intercanvi de coneixement entre els seus professionals i optimitza recursos.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

sapienciaxarxa

    Etiquetes

    Recent Comments