Manel EstellerManel Esteller, director del programa d’Epigenètica i Biologia del Càncer de l’Institut de Recerca Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL), ha rebut el Premi Nacional de Genètica, que li reconeix la seva contribució al desenvolupament de nous fàrmacs per al tractament del càncer.

A més de ser un destacat investigador, Manel Esteller és una de les persones que més ha contribuit a la divulgació de l’epigenètica, un concepte científic que fa referència als canvis en l’expressió de la seqüència de l’ADN de les cèl·lules del nostre cos. Una regulació de l’activitat cel·lular que incideix en el desenvolupament d’un càncer i, per tant, és important a l’hora d’identificar tractaments per aquesta malaltia.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

sapienciaxarxa

    Etiquetes