Ariadna SalavertLa medicina del futur és la medicina personalitzada i s’anomena farmacogenètica. I és que qualsevol medicament té el seu efecte secundari sobre l’organisme, per tant, quan més precisa i exacta sigui la dosi que ens hem de prendre, menys conseqüències patirem. A banda de què no tots els medicaments tenen el mateix efecte sobre tots els pacients.

L’empresa AB-Biotics neix com una spin-off de la Universitat Autònoma de Barcelona, centrant la seva activitat, entre d’altres coses, en la recerca i desenvolupament d’eines d’anàlisi genètiques per elaborar estudis de farmacogenètica. En parlem amb la doctora Ariana Salavert, responsable de l’Àrea de Genètica d’AB-Biotics.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

sapienciaxarxa

    Etiquetes

    Recent Comments