David Bueno – Juny

admin - 11/06/2011

David BuenoEl divulgador i professor de genètica de la Universitat de BarcelonaDavid Bueno, ens visita un cop al mes per posar-nos al dia dels articles científics més importants que s’han publicat a les revistes de referència, com Nature o Science.

Els moviments antivacunes cada vegada tenen més força i una de les conseqüències més perilloses és que les persones no vacunades representen un perill per la salut pública. Per això, el concepte del mes és vacuna: sabrem què són, per què són necessàries i quins perills individuals i socials suposa no posar-les.

A més, també repassarem altres notícies d’actualitat de nivell nacional i internacional.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

sapienciaxarxa

    Etiquetes