Fem l’animal: els marsupials

admin - 21/05/2011

marsupialsEls marsupials són mamífers que completen el seu desenvolupamen agafats de les glàndules mamàries de la femella, a l’interior d’una bossa ventral que s’anomena marsupi.

El Fem l’animal descobreix aquests animals amb el conservador de mamífers del Zoo de Barcelona, Conrad Enseñat, que ens descobreix els secrets dels ualabis i dels cangurs vermells.

1 comentari Fem l’animal: els marsupials”

  1. Laurie says:

    Feia temps que no et llegia ( dlucsipau pel tuteig)Ja era hora!Respecte als petits canvis d’aparene7a, jo personalment he de dir que m’agraden moltedssim.La barra lateral i el Si no en teniu prou em semblen molt encertats. Poden semblar mednims perf2 sf3n una millora substancial en la interaccif3 amb el teu lector. Moltes vegades, els qui toquem sovint tot el mf3n blogaire, s’oblidem que la majoria de lectors no estan tan acostumats com nosaltres als termes i mece0niques per publicar i comentar. Conforme ho has deixat h tenen me9s facil i clar per accedir al teu contingut.Enhorabona.I el tema del WordPress quina llice8ncia te9? CC 2.1?Salut!

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

sapienciaxarxa

    Etiquetes