FukushimaL’accident de la central nuclear de Fukushima ens ha dut a parlar al programa sobre l’energia nuclear i els efectes sobre la salut dels humans sotmesos a radioactivitat. Hem parlat amb els ambaixadors del Japó a l’Eureka!, Pepi Valderrama i Elisabet Gea perquè ens expliquin la darrera hora, Daniel Garcia, investigador de l’Agència de l’Energia Atòmica ens ha parlat de les centrals nuclears de quarta generació en les que treballa. La Dra. Carme Baixeras, cap de la Unitat Tècnica de Protecció Radiològica de la Universitat Autònoma de Barcelona i el Dr. Frederic Pena, metge i físic que va ser Cap del Servei Mèdic de Vigilància Radiològica de la Vall Hebron.

1 comentari Especial Japó: l’energia nuclear i els efectes sobre la salut”

  1. Anna Lasaga says:

    Hola. Només volia felicitar-vos per la feina que feu. Dissabte us vaig “descobrir” amb les entrevistes al dr Pena i al David Bueno i em van semblar molt interessants i molt ben explicats conceptes tan difícils com els que treballem aquests dies.
    Anna.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

sapienciaxarxa

    Etiquetes