Els secrets de Twitter

admin - 19/03/2011

twitter-follow-300x222L’Àlex Solà s’estrena a l’Eureka explicant-nos tots els secrets per esdevenir uns autèntics gurús de la xarxa.

Si encara no sabeu què és el Twitter o no sabeu ben bé com funciona, heu d’escoltar atentament tots aquests consells per posicionar-vos a la xarxa social: quina fotografia de perfil escollir, com descriure’ns a la biografia, quins personatges seguir i moltes més coses.

2 comentaris Els secrets de Twitter”

  1. Núria Solà Bujons says:

    Molt encertada la secció. Crec que és convenient iniciar espais innovadors. M’ha agradat molt. Enhorabona a Eureka i a la seva conductora, Mònica Lòpez . Bona sort i millors auguris per l’ÀlexSolà, bon comunicador, per cert. Endavant jovent!!!!!

  2. Joan M.Tortras says:

    He passat una estona molt distreta escoltant-vos. Sou diferents! M’agrada!

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

sapienciaxarxa

    Etiquetes