armentiaEl director del Planetari de Pamplona, l’astrònom Javier Armentia, reflexiona sobre un dels temes que més polèmica ha suscitat darrerament entre la comunitat científica catalana: l’homeopatia.

L’homeopatia té alguna base científica?

1 comentari Javier Armentia reflexiona sobre l’homeopatia.”

  1. Robert says:

    Entrevista d’allò mes interesant.Jo pesonalment,fa ja temps,em vaig sotmetre a un tractament homeopàtic per curar una rinitis.Després de deixar-me 10000 oessetes de l’any 1996 no vaig notar cap mena de millora.No hi vaig tornar mes.L’entrevista no ha dit res que no sabès,però està molt bè la divulgació per part d’una pesona acreditada d’aquesta pseudociència.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

sapienciaxarxa

    Etiquetes