Fabrizio FerriAquest diumenge en Fabrizio ens ha portat un munt d’eines que ens ajudaran a complir tots aquells desitjos que vam fer la nit de cap d’any embriagats de … bones intencions.  Per començar, cal no oblidar el que ens hem promès; 43things impedirà que us n’oblideu i us posarà en contacte amb gent que ha promès el mateix que vosaltres.  Si us heu proposat fer exercici, podeu equipar el vostre mòbil amb el Runkeeper o Cardiotrainer. Si heu deixat de fumar, teniu moltes eines amb les que superar el “mono” o calcular el que heu estalviat deixant el vici. I si feu dieta, el Calorie Counter, contador de calories, us farà saber si heu “pecat”. I moltíssimes aplicacions més en aquesta secció!

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

sapienciaxarxa

    Etiquetes