Rafa MaldonadoLa revista científica The Lancet ha publicat aquesta setmana una classificació de les drogues més perilloses. La investigació conclou que l’alcohol és la substància amb conseqüències més greus: tres cops més nociva que el tabac o la cocaïna. Aquest diumenge hem estat parlant amb el Dr. Rafael Maldonado, catedràtic de farmacologia la Universitat Pompeu Fabra sobre l’efecte que tenen aquestes substàncies sobre el nostre cervell.

1 comentari Drogues i cervell – Rafael Maldonado”

  1. Alejo Alberdi escrigué:

    Algún día, veremos a sujetos como Maldonado como hoy vemos a Tissot o Kellogg y su teorías sobre la masturbación, no muy distintas de las actuales teorías del NIDA sobre la adicción que este señor, más cercano a la seudociencia que a la “sapiencia”, se empeña en repetir como un papagayo. Por cierto, que busque información sobre la falacia naturalista, en la que incurre continuamente.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

sapienciaxarxa

    Etiquetes