Rafa MaldonadoLa revista científica The Lancet ha publicat aquesta setmana una classificació de les drogues més perilloses. La investigació conclou que l’alcohol és la substància amb conseqüències més greus: tres cops més nociva que el tabac o la cocaïna. Aquest diumenge hem estat parlant amb el Dr. Rafael Maldonado, catedràtic de farmacologia la Universitat Pompeu Fabra sobre l’efecte que tenen aquestes substàncies sobre el nostre cervell.

2 comentaris Drogues i cervell – Rafael Maldonado”

  1. Algún día, veremos a sujetos como Maldonado como hoy vemos a Tissot o Kellogg y su teorías sobre la masturbación, no muy distintas de las actuales teorías del NIDA sobre la adicción que este señor, más cercano a la seudociencia que a la “sapiencia”, se empeña en repetir como un papagayo. Por cierto, que busque información sobre la falacia naturalista, en la que incurre continuamente.

  2. Global Low-down About this product

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

sapienciaxarxa

    Etiquetes