pere puidomènechAquest matí hem estat parlant amb el Dr. Pere Puigdomènech, Director del Centre de Recerca en Agrigenòmica i professor d’investigació del CSIC,  sobre la producció d’aliments i la distribució a nivell mundial i com la ciència pot contribuir a fer aliments més segurs, millorar la productivitat i obtenir noves varietats d’aliments que ens serveixin en un futur.

3 comentaris Pere Puigdomènech: “Ara seria un problema prescindir dels transgènics””

 1. Dani says:

  I què ha de dir el tal Puigdomènech…?! que el seu llibre estigui sent promocionat a la pàgina web de Monsanto ho diu tot.

  http://www.somloquesembrem.org

  I l’altre (David Bueno) ens diu que no hi ha crítiques a EEUU. Ah, no? Doncs en aquest article de la MSNBC (http://www.msnbc.msn.com/id/39265727) llegim el següent: “Critics call the modified salmon a “frankenfish” that could cause allergies in humans and the eventual decimation of the wild salmon population. An FDA advisory committee is reviewing the science of the genetically engineered fish this week and hearing such criticisms as the agency ponders approval.” És a dir, hi ha gent que està preocupada que el consum d’aquest peix pugui produir al·lèrgies i podria fer minvar la població de salmons salvatges.

  Pocavergonyes!

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

sapienciaxarxa

  Etiquetes