mhc02El director del Museu d’Història de Catalunya, Agustí Alcoberro, ha centrat la seva activitat professional en la recerca i la divulgació històriques, la creació literària i l’elaboració de materials per a l’esenyament de les Ciències Socials.

A finals de l’any passat, coneixíem una notícia excepcional. El sepulcre de Pere el Gran, al monestir de Santes Creus, contenia intacte el cos del rei. Durant aquest temps s’ha mobilitzat un grup d’experts capitanejat pel Museu d’Història de Catalunya i el Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació per analitzar les restes d’un dels reis més influents de la corona catalano-aragonesa.  La professora d’Antropologia Física a la Universitat Autònoma de Barcelona i directora antropològica forense del projecte d’obertura de la Tomba de Pere El Gran, Assumpció Malgosa, ens explica com era Pere II.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

sapienciaxarxa

    Etiquetes