Autora: Anna Bosch.L’Albert Castellví, l’Albert Garcia, la Gemma Janó i la Núria Jar han aprofitat per Sopar amb Estrelles a l’Observatori Fabra i fer un final de temporada d’estiu des de la part alta de Barcelona.

El passat dijous 26 d’agost, l’equip de l’Eureka de l’estiu va gaudir d’un sopar excepcional amb Simfonia de l’Univers d’entrant, Cúpula i Galàxia de segon i el Deliciós Big Bang per postres. Tot seguit, el meteoròleg i director del programa “El temps d’en Picó a Barcelona TV”, Alfred Rodríguez-Picó, va pronunciar una interessant conferència sobre la relació que hi ha entre el temps i la salut. Després tots plegats vam anar a observar la lluna a través del telescopi de principis del segle XX de l’Observatori.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

sapienciaxarxa

    Etiquetes