Cristòfor Colom era català?

admin - 15/08/2010

Colom1Les investigacions dutes a terme pels membres del Cercle Català d’Història donen molta credibilitat a la teoria que assegura que el descobridor d’Amèrica, Cristòfor Colom, era català. A més, cada vegada hi ha més proves i documents que defensen que el port de partida dels seus viatges cap al Nou Món no va ser el de Palos de la Frontera, a Huelva, com diu la versió oficial, sinó el de l’aleshores Vila Reial de Pals, al Baix Empordà. Per tot això, el Cercle va organitzar, el passat 7 d’agost, el Tercer Homenatge a l’Almirall Cristòfor Colom i a la Marina Catalana, que incloïa diverses conferències i una visita guiada i teatralitzada pel nucli medieval de la localitat empordanesa.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

sapienciaxarxa

    Etiquetes