T de Teatre a COMRàdio.La companyia T de Teatre representa fins al proper diumenge 1 d’agost Delicades al Teatre Poliorama, dins del programa del Festival Grec 2010. L’èxit de públic ha estat absolut i els actors Carme Pla i Albert Ribalta ens avancen on els portarà durant els propers mesos aquest text del dramaturg Alfredo Sanzol.

Delicades és una història d’històries, de vegades no tan fràgils ni delicades. Una nova aposta de T de Teatre que manté els seus trets més característics, entre ells l’humor.

1 comentari T de Teatre ha representat amb molt d’èxit Delicades.”

  1. Zeeshan says:

    c9s molt trist, Trena, veure gent que es diu a sed mateixa cientedfica i el que busca es nome9s dienrs i fama.Dan: de totes maneres, jo em quedo amb la imatge del Don Francis.Us recomano veure aquesta peledcula ( El filo de la duda ), que e9s molt bona sobre aquest tema.Salut!

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

sapienciaxarxa

    Etiquetes

    Recent Comments