Slow Food a la catalana

admin - 24/07/2010
La cultura Slow Food defensa la gastronomia responsable i el consum de productes de la terra i cada vegada està agafant més força, també a casa nostra.
Per conèixer una mica més de que tracta aquesta moviment/filosofia tenim amb nosaltres a l’estudi a la Rosa Solà. Ella és la presidenta de l’associació Slow Food Barcelona – Vázquez Montalbán. Ha pogut viure arreu del món i coneix les diferències que es donen a cada país. A banda d’això ella és traductora i ha traduït novel·les d’escriptors com Manuel Vázquez Montalbán i Dario Fo.

Hem sentit a parlar molt sovint del què és el fast food… però, i què deu ser l’Slow Food? Escolteu el “Som el que mengem” dedicat a defensar la gastronomia responsable i el consum de productes de casa nostra. La Rosa Solà, responsable de l’associació Slow Food Barcelona, ens ajuda a descobrir-ho.

Rosa Solà

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

sapienciaxarxa

    Etiquetes