Moisès Broggi

admin - 17/10/2009

Moisès BroggiEl centenari doctor Moisès Broggi (Barcelona, 1908) ens explica la visió humanista que té de la medicina. El cirurgià ha estat guardonat amb la Creu de Sant Jordi (1981), així com amb el Premi Nacional a la Trajectòria Professional i Artística de la Generalitat de Catalunya per “la seva dilata i prestigiosa carrera com a cirurgià i el seu compromís ètic i social”.

Broggi es va llicenciar a Barcelona l’any 1931 i es va especialitzar en cirurgia, al costat de Joaquim Trias. La seva carrera professional va començar implicant-se a l’equip mèdic de les Brigades Internacionals durant la Guerra Civil Espanyola i des d’aleshores  ha dedicat més de seixanta anys a l’estudi i al desenvolupament d’aquesta ciència.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

sapienciaxarxa

    Etiquetes

    Recent Comments