Taula de redacció (27/3/13)

picocat - 27/03/2013

Avui la píndola musical li hem dedicat a Simon & Garfunkel amb la cançó Mrs. Robinson.

Comencem l’agenda amb una proposta de teatre: a la sala Àtrium de Barcelona s’hi pot veure ‘Afterplay’, una obra escrita pel dramaturg irlandès BRIAN FRIEL, que dirigeix IMMA COLOMER. El muntatge, interpretat per Fina Rius i Pep Ferrer, utilitza com a punt de partida la trobada fortuïta de dos personatges d’obres de l’autor rus Anton Txèkhov: Andrei Pozorov, el germà indecís de Les tres germanes, i Sònia Serebriakova, neboda de L’Oncle Vània. Es tracta, doncs, d’una reflexió sobre com la casualitat pot capgirar inesperadament les nostres vides. Hem parlat amb en Pep Ferrer.

‘Volver a nacer’ és la canço que obre el nou disc d’AMBKOR. Es diu ‘#detosesale’ i ja és el tercer treball que publica aquest jove barceloní des que va començar la seva trajectòria en solitari. És un dels valors a l’alça de l’escena hip hop estatal i avui ens ha acompanyat aquí a la taula de rediacció.

Aquí us deixem l’àudio de la secció per si la voleu escoltar.

I del hip-hop al reggae, perquè un any més arriba el festival Primavera Reggae Splash a la sala Apolo de Barcelona. El cartell el conformen dues formacions britàniques, dues de catalanes i aquest que sentim, el suec MILLION STYLEZ. Les actuacions començaran a dos quarts de nou. L’entrada costa 12 euros anticipada, 10 a taquilla.

El grup La Brigada presenten avui i demà el seu últim disc ‘Incerta Glòria’ al bar Heliogàbal, la famosa sala de petit format del barri de Gràcia de Barcelona. Els concerts són a les deu i les entrades costen 6 euros.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

@picoenxarxa

    Etiquetes