Taula de redacció (26/3/13)

picocat - 26/03/2013

Avui la píndola de la taula de redacció li hem dedicat a Barbra Streisand amb la cançó Don’t rain on my parade.
Avui també ens han acompanyat a la taula de redacció Jordi Bastida i Dani Campos, membres del grup Llúmia. La formació -que també està integrada per Raül Pérez, Ana Fernàndez i Carla Gordo-, va néixer el 2010 i l’any següent va arribar a la fase final del concurs Sona 9, organitzat per la revista ‘Enderrock’. Ara ens presenten el seu primer disc, ‘Trossos d’una vida sencera’.

Aquí us deixem l’àudio de la taula de redacció per si la voleu escoltar.

També us deixem l’agenda cultural del dia per si la voleu consultar.

La missa en si menor de Johan Sebastian Bach sonarà aquest vespre a l’Auditori de Barcelona, en una actuació inclosa al 35è festival de Música Antiga de la capital catalana. La peça la dirigirà Sir John Eliot Gardiner i serà interpretada per dues formacions fundades per ell mateix, THE MONTEVERDI CHOIR i l’ENGLISH BAROQUE SOLOISTS. Escrita i desenvolupada en diversos períodes al llarg de la seva vida, la Missa en Si menor de Bach és considerada una obra monumental del barroc. El concert començarà a les nou i les entrades costen entre 28 i 90 euros.

I Bach també sonarà avui a la Basílica de Santa Maria d’Igualada. En concret serà la Passió segons Sant Joan interpetada per l’Orquestra Simfònica del Vallès. Les veus les posaran el Cor de cambra de l’Auditori de Lleida, la coral La Mixta d’Igualada, l’Orfeó Nova Solsona i l’Orfeó Manresà. L’actuació començarà a les nou i les entrades costen 20 euros.

Després de força temps de silenci avui el cantant Ruben Pozo, conegut amb el nom artístic de El Chico con la Espina en el Costado, actua en el cicle de concerts ‘Els dimarts amb sentiràs’, a la sala Beckett de Barcelona. Una actuació organitzada per la discogràfica Bankrobber que començarà a dos quarts de deu. L’entrada anticipada són 10 euros, 12 si es compra anticipada.

Els valencians Obrint Pas són un dels grups que protagonitza la pel·lícula
MÉS ENLLÀ DEL MUR. CANÇONS CONTRA L’APARTHEID, dirigida per Jjosep Pitarch, que avui es projecta al cinema Truffaut de Girona dins el Cicle ‘Cinema i Solidaritat’. El film relata l’experiència viscuda a Palestina per la Brigada de Músics ’09, formada -com dèiem- per Obrint Pas, Pau Alabajos, Cesk Freixas i Nabil. La projecció començarà a dos quarts de nou i l’entrada és gratuïta.

El Grup Prosènium recita aquest vespre els poemes de l’obra ‘Setmana Santa’ de Salvador Espriu a la sala La Planeta de Girona. Una desena d’actors comentarà un dels llibres menys coneguts de l’escriptor, coincidint que aquest any es commemora el centenari del seu naixement. La cita és a les vuit i l’entrada és de franc. L’acte es tornarà a repetir aquest dijous.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

@picoenxarxa

    Etiquetes