ernesticodina

Fa gairebé 3 anys, dos joves comunicadors del món de la ràdio se’n van adonar que hi havia un buit al mercat i van decidir omplir-lo creant un blog amb temàtica específica per a adolescents, i en català. Aquell espai virtual -‘Adolescents.cat’ – s’ha convertit en un portal de referència per a milers de joves. Actualment té 20.000 visites diàries, 140.000 usuaris únics al mes i registra més de 3 milions d’impressions. Al Facebook té més de 22.000 fans i al Twitter 11.000 seguidors. Ara els seus creadors han fet un pas més i ens presenten un llibre: ‘Adolescents.cat El Manual’.

Aquí us deixem l’àudio de l’entrevista per si la voleu escoltar.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

@picoenxarxa

    Etiquetes