Taula de redacció (25/3/13)

picocat - 25/03/2013

Avui la píndola musical de la Taula de Redacció l’hem dedicat a Mecano amb la cançó Hawai-Bombay.

Avui també ens ha acompanyat a la taula de redacció un barceloní, en Cris Calvente, actor, director i cantant que ja porta uns quants anys de trajectòria en el món de la música però que ara es vol fer un lloc amb un nou projecte com a Cris Verneda. De moment ja té el seu primer single, ‘Mai podré dir-te adéu’, i ja prepara el disc amb la discogràfica Universal.

Aquí us deixem l’àudio de la secció per si la voleu escoltar.

També us deixem per escrit, l’agenda cultural del dia per si la voleu consultar.

El Rèquiem de Mozart tornarà a sonar aquest vespre al Palau de la Música Catalana amb l’Orquestra de Cambra de l’Empordà acompanyada per la Polifònica de Puig Reig. El concert començarà a les nou i el preu de les entrades oscil·la entre els 18 i els 54 euros.

Són The Mamzelles, el grup format per Paula Ribó, Bàrbara Mestanza i Paula Malia que tothom reconeix per ser les protagonistes dels espots de la campanya ‘Envàs on vas’. Doncs ve, ara debuten al teatre amb el musical My Sweet Country, de la mà del director Àlex Mañas. En aquest muntatge, gairebé de cabaret, the Mamzelles representaran tres joves de barri que es converteixen en prostitutes de luxe per fugir de la vida austera a la qual els aboca la situació social i econòmica del país. Avui a un quart de nou es farà la representació prèvia a l’estrena. Les funcions s’allargaran fins el 28 d’abril amb un preu únic de les entrades de 18 euros.

Continuem parlant de teatre. La Fundació Romea per a les Arts Escèniques celebra avui el Dia Mundial del Teatre amb una conferència a càrrec de José Luis Gómez, Director del Teatro de La Abadía de Madrid i membre de la Reial Acadèmia espanyola de la Llengua. La cita és a les vuit al Teatre Romea i l’entrada és gratuïta.

Més coses. Al teatre al BARTS (l’antic Artèria Paral·lel) avui a les vuit es dóna el tret de sortida al cicle de conferències INSTINT. Presentada per Andreu Buenafuente, la primera xerrada té com a protagonista el xef i creatiu Ferran Adrià, sota el títol “Pot el cervell humà millorar internet?”. Aquesta xerrada és la primera de les apostes del projecte conjunt entre Andreu Buenafuente, Albert Om i The Project. Es tracta d’un cicle de conferències que vol unir coneixement i entreteniment.
La propera conferència d’INSTINT anirà a càrrec de la teòloga i monja benedictina Teresa Forcades i serà presentada per Albert Om el 16 d’abril.
El preu de les entrades és de 10€ més despeses de gestió. Es poden adquirir a través de barts.cat o a la taquilla del teatre.

Aquesta és la cançó ‘Estic esperant’, del grup Els Convidats. Aquest va ser el tema que va fer reaccionar una dona, Maria Josep Pazos, quan estava en coma. La seva experiència l’ha recollida l’escriptora Anna Vilajosana al llibre ‘La força de l’ànima, com sortir del coma va transformar la meva vida’. Avui totes dues seran a la presentació d’aquesta obra que es farà a la Casa del Llibre de Barcelona, a la Rambla de Catalunya, a les set de la tarda.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

@picoenxarxa

    Etiquetes