Taula de redacció (22/3/13)

picocat - 22/03/2013

Avui la píndola musical de la Taula de Redacció li hem dedicat a Nina Simone amb la cançó My Baby Just Cares for Me.

Des del 8 de març i fins el pròxim 7 d’abril, cada dissabte i diumenge a la Sala Gran del Teatre Nacional de Catalunya hi trobem el musical pop per a tots els públics “La dona vinguda del futur”, amb la direcció de Marc Rosich i la música de Guille Milkyway. La protagonista, aquesta dona del futur que ara sentim de fons, és la Beth Rodergas. Hem parlat amb un dels co-creadors d’aquest espectacle, en Marc Rosich, que ja havia triomfat al TNC amb les dramatúrgies de les obres ‘Mort de dama’ i ‘Pedra de Tartera’.

També hem pogut parlar amb el director Luis Cobos, que aquesta nit a l’Auditori de Barcelona fa una actuació.

Aquí us deixem l’àudio de la taula de redacció per si la voleu escoltar.

També us deixem l’agenda cultural de la taula de redacció per si la voleu consultar.

El musical pop ‘La dona vinguda del futur’ es podrà veure a la Sala Gran del TNC fins al 7 d’abril: els dissabtes a les sis de la tarda i els diumenges a les 12 del migdia. Les funcions entre setmana són concertades prèviament amb escoles. Els preus de les entrades oscil·len entre els 11 i els 23 euros.

La cantant de Palafrugell Sílvia Pérez-Cruz tanca avui el festival MÚSIQUES DISPERSES de Lleida amb un concert a l’Auditori Enric Granados de Lleida. Presentarà el seu primer disc en solitari ”11 de novembre’, a partir de les nou. L’entrada anticipada són 20 euros, 25 si la compreu a taquilla

Aquest vespre es fa també la festa de clausura del festival TRADICIONÀRIUS. I la nit la tancaran aquests que sentim, la Carrau, una formació que celebra els seus 15 anys de trajectòria amb l’espectacle COLLES!!! que incorpora la col·laboració de les Colles de Cultura Popular, en aquest cas les del barri de Gràcia. La festa començarà a les deu i l’entrada costa 8 euros.

La gira del 15è aniversari del primer disc de Dover ‘Devil came to me’ arriba avui al Music Hall de Barcelona. Pel concert d’aquesta nit estan totes les entrades exhaurides i per això demà repetiran. Encara sou a temps d’anar-hi demà a les nou del vespre. Les entrades costen 15 euros anticipades, 18 a taquilla.

El cantautor barceloní Pau Vallvè actua avui a les deu a la sala Clap de Mataró, dins el cicle Músiques tranquil·les de la capital del Maresme. Presentarà el seu darrer disc, ‘De Bosc’, gravat i tocat ell sol al seu estudi discogràfic. L’entrada us costarà 9 euros anticipada, 12 a taquilla.

I també a Mataró, en aquest cas a la sala Privat, avui hi trobarem l’espectacle conjunt de Miquel Abras i Cesk Freixas ‘Cançons de nosaltres i el món’, que té com a tema principal aquest ‘L’empordà se’ns crema’. A partir de les 11. El preu de les entrades és de 8 euros.

Aquests que senim són ‘Triángulo de amor bizarro’ i aquesta nit actuen al Let’s Festival de la sala Salamandra de l’Hospitalet, acompanyats de dos grups més, Havalina i Francés. El triple concert començarà a dos quarts de deu i l’entrada costa 15 euros.

Els osonencs Mates Mates presentaran el seu disc ‘Vida animal’ a partir de les vuit a la sala Apolo-2 de Barcelona. L’entrada es pot comprar per 8 eurus. Mentrestant, a la Sala-1 de l’Apolo hi actuaran els històrics Los Enemigos. En aquest cas, l’entrada costa 25 euros.

El rock combatiu dels Alerta sonarà aquesta nit a la festa de l’11è aniversari de l’Ateneu de Barberà del Vallès, juntament amb el grup de rumba catalana del Poble Sec The Bombins. A partir de dos quarts de dotze i amb entrada gratuïta.

I el programa del festival Barnasants inclou l’actuació aquest vespre dels menorquins Delên a la sala Luz de Gas de Barcelona. A partir de dos quarts de deu i les entrades costen 16 euros.

I també dins el Barnasants Jarabe de Palo porta demà dissabte la gira ‘A piano y voz’ al Teatre Joventut de l’Hospitalet, una gira que mostra com van néixer les cançons més populars del grup de Pau Donés. La cita es a les vuit del vespre i les entrades costen 20 euros.

Michael Nyman arriba diumenge a l’Auditori de Girona per oferir un concert exclusiu on onaran els temes més coneguts d’aquest artista britànic acompanyats de les seves pròpies videocreacions. L’actuació començarà a les set i les entrades costen entre 25 i 28 euros.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

@picoenxarxa

    Etiquetes