Taula de redacció (21/3/13)

picocat - 22/03/2013

Avui al píndola musica li hem dedicat al grup The Cure amb la cançó Boys don’t cry.

Aquesta nit a l’Hotel de Matadepera hi actuen els osonencs Obeses, que presentaran en directe les cançons del seu segon disc ‘ZEL’. El seu debut discogràfic va ser -més o menys- fa un any i mig amb el treball ‘Obesisme Il·lustrat’. Diuen d’aquest quartet que han aconseguit transcendir les limitacions creatives de la música moderna i que conceben la música com un tot expressiu sense fissures estètiques. Els hem tingut a la taula de redacció, tres dels seus components, l’Arnau Burdó, que el tenim als teclats, el Jaume Coll al baix i el compositor, veu i guitarra d’Obeses, l’Arnau Tordera.

Aquí us deixem l’àudio de la secció per si la voleu escoltar.

També us deixem l’agenda cultural per escrit del dia per si la voleu consultar.

L’Heliogàbal, al barri de Gràcia de Barcelona, acull a les deu l’actuació d’aquest que sentim, Èric Fuentes. Bernat Sánchez l’acompanyarà al piano i Joan Thelorious a la guitarra. El concert començarà a les deu i l’entrada costa 6 euros.

El cantautor barceloní Daniel de Dios avui actua a la sala Music Hall, molt a prop de la plaça de Catalunya, en un nou concert de la gira Siénteme 33, en què presenta el seu primer disc ‘Siénteme’. L’actuació començarà a dos quarts de deu. L’entrada anticipada costa 18 euros, a taquilla 22.

Parlem ara del festival Barnasants, que avui porta a l’Auditori Barrades de l’Hospitalet el cantant valencià Carles Dènia. A banda de repassar el seu repertori també presentarà en primícia part del material que formarà el seu pròxim disc. La cita és a les nou i l’entrada, 16 euros.

I a la sala Luz de Gas el Barnasants ha programat per aquest vespre l’espectacle en què la cantant barcelonina Sílvia Comes posa música a crecions de la poeta madrilenya Gloria Fuertes. En aquest cas el concert començarà a dos quarts de deu i l’entrada també costa 16 euros.

Anem ara al festival de folk Músiques Disperses de Lleida, que aquesta nit porta al Cafè del Teatre de l’Escorxador l’asturiana LORENA ÁLVAREZ, acompanyada de ‘SU BANDA MUNICIPAL’. El concert començarà a les deu. L’entrada es pot comprar per 6 euros anticipada o 8 euros a taquilla.

El gran pianista Ignasi Terraza i el seu trio actuen aquesta nit al Festival de Jazz de Terrassa, en una sessió que s’ha titulat ‘Nit swit records’. Serà a partir de les deu a la Nova Jazz Cava. Les entrades costen 20 euros.

El compositor italià Ludovico Einaudi és considerat un dels símbols més representatius de la musica clàssica contemporània per a piano. Avui a les nou actuarà al Palau de la Música, on presentarà el seu darrer treball ‘In a Time Lapse’. El preu de les entrades, de 23 a 48 euros.

Acabem amb un apunt de teatre… Aquest vespre a la sala petita del Kursaal de Manresa s’hi podrà veure l’obra ‘La nostra champions particular’, de Cristina Clemente, que va ser finalista del Primer Torneig de Dramatúrgia Catalana del Festival Temporada Alta. El muntatge explica com, després de molt pensar-s’ho, una parella cedeix a les pressions socials i familiars i prenen la decisió de tenir un fill. Si voleu saber com acaba, a les nou al Kursaal de Manresa. L’entrada costa 12 eurus, la meitat pels menors de 25 anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

@picoenxarxa

    Etiquetes