Taula de redacció (20/3/13)

picocat - 20/03/2013

Avui la píndola musical de la taula de redacció li hem dedicat a Miguel Bosé, amb la cançó Amante Bandido.

I també ens han acompanyat Jordi Vives i Micky Lamborde, el tàndem que és l’ànima d’un grup amb un nom ben curiós: ‘NO TINC NÒVIA’. Ens han presentat el seu primer disc: ‘Mil direccions’.

Aquí teniu l’àudio de la secció per si la voleu escoltar.

També us deixem l’agenda cultural per escrit per si la voleu consultar.

Mumford & Sons és un grup britànic de folk rock que ha captivat milers de seguidors a tot el món malgrat que només compta amb dos àlbums al mercat, Sight No More (del 2010) i Babel (del 2012). Aquest vespre actuen al Sant Jordi Club de Barcelona, a partir de dos quarts de deu. El preu de l’entrada és de 35 euros.

Franco Battiato, una de les personalitats més carismàtiques de la música italiana de les últimes dècades, presenta avui a l’Auditori de Barcelona el seu últim treball ‘Apriti Sesamo’ -que va sortir a la venda el passat octubre a Itàlia i que arribarà pròximament aquí. Battiato, que també repassarà els principals èxits de la seva carrera, pujarà a l’escenari a les nou. Les entrades costen entre 39 i 58 euros.

La Troba Kung-fu continua amb la seva ronda de concerts pels antics pobles que van acabar formant part de Barcelona. Avui passen per Gràcia. En concret seran a les nou a l’Heliogàbal, però totes les entrades estan exhaurides. Ja us avancem, però, que aquest divendres seran a la Casa Groga d’Horta i el 3 d’abril al Koitton Club de Sants.

David DeMaría actua aquest vespre a la sala Music Hall de Barcelona. És un dels últims concerts de la gira ‘Posdata’ abans de tancar-se a l’estudi per gravar un nou disc. L’actuació és a les nou. L’entrada anticipada costa 17 euros, 20 a taquilla.

Aquest vespre el Palau de la Música acull la prova final de piano del 59è Concurs Internacional de Música Maria Canals, amb la participació de l’Orquestra Simfònica del Vallès. La prova començarà a dos quarts de nou i les entrades costen entre 10 i 40 euros.

Parlem ara de teatre perquè avui s’estrena a la sala Àtrium de Barcelona ‘Afterplay’, una obra escrita pel dramaturg irlandès BRIAN FRIEL, que dirigeix IMMA COLOMER. El muntatge, interpretat per Fina Rius i Pep Ferrer, utilitza com a punt de partida la trobada fortuïta de dos personatges d’obres de l’autor rus Anton Txèkhov: Andrei Pozorov, el germà indecís de Les tres germanes, i Sònia Serebriakova, neboda de L’Oncle Vània. Es tracta, doncs, d’una reflexió sobre com la casualitat pot capgirar inesperadament les nostres vides. ‘Afterplay’ serà a la sala Àtrium fins el 28 d’abril. De dimecres a dissabte a les 9 i diumenge a les 7. El preu de les entrades és de 19 €

A Lleida, al cafè del teatre de l’escorxador, torna aquest vespre el ‘Tenim Nassos’, l’espectacle d’improvisació que cada tercer dimecres de mes presenta el col·lectiu Pallassos Lleida. La sessió comença a dos quarts de deu i l’entrada és gratuïta.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

@picoenxarxa

    Etiquetes