Taula de redacció (19/3/13)

picocat - 19/03/2013

Avui la píndola musical li hem dedicat a Los Mismos amb la cançó El Hombre del Tiempo.

xeics

Avui també hem tingut uns convidats a la taula de redacció que ens arriben de les terres de l’Ebre. Allà és habitual sentir l’expressió ‘Xeic!’ per cridar l’atenció d’algú. Doncs bé, aquest és el nom que va triar el grup que ara escoltem de fons i que ens presenten el seu quart disc, ‘Batecs’. Són onze components… tots no han pogut venir però en tenim una bona representació amb l’Albert Ballester i l’Aitor Cugat, l’última incorporació a la banda.

Aquí us deixem l’àudio de la secció per si la voleu escoltar.

També us deixem l’agenda cultural del dia per escrit per si la voleu escoltar.

El cantant de Brams Titot, actuarà avui al 4rt. Cicle de cantautors i música folk de la Seu d’Urgell, acompanyat de David Rosell. El concert és a dos quarts de nou al bar del Centre Civic El Passeig. L’entrada és gratuïta.

Canviem completament d’estil i parlem ara del Festival de Música Antiga de Barcelona:
La violinista Viktoria Mullova interpretant una de les peces que avui tocarà a l’Auditori de Barcelona, la Sonata núm. 9 ‘Kreutzer’ de Beethoven. Ho farà acompanyada de Paolo Giacometti al fortepiano. El programa es completa amb dues sonates més de Beethoven, la 4 i la 5. El concert començarà a dos quarts de nou i les entrades costen 28 euros.

Ens situem ara a la sala Beckett de Barcelona, on torna una setmana més el cicle de concerts ‘Els dimarts em sentiràs’. Avui amb el cantautor manacorí Miquel Serra, que començarà el seu recital a dos quarts de deu. L’entrada anticipada costa 8 euros, 10 a taquilla.

I aquest ‘Help’ és un dels temes més coneguts de Tony Ronald, el cantant d’origen holandès que va morir a Barcelona el passat 3 de març. Per avui se li ha organitzat un concert d’homenatge que començarà a les nou a la sala Luz de Gas. Hi participaran amics seus com Joan Manel Serrat, Diango o Santi Carulla, que interpretaran les cançons que van fer famós Tony Ronald. Els diners que es recaptin es donaran a la seva dona i els seus tres fills petits. Les entrades ja es poden comprar per 15 euros.

I un apunt de cinema i història contemporània… La Filmoteca de Catalunya se suma avui a la commemoració dels 10 anys de l’inici de la Guerra de l’Irak amb la projecció del documental ‘La boda de Rita: historia de una familia iraquí II’, de Fèlix Merino. El film mostra les conseqüències del conflicte en la família protagonista, els Alibek, que viuen repartits entre Bagdad, Barcelona i Londres. Un dels dotze germans d’aquest clan familiar, en Pius Alibek, filòleg i escriptor, farà la presentació del documental. Serà a les vuit a la Sala Chomón de la Filmoteca.

I ara recuperem aquest tema dels Bremen -que ens van acompanyar aquí en directe la setmana passada- perquè ahir vam saber que formaran part del cartell de grups que actuaran al Festival Pròxims, el 18 de juliol al Poble Espanyol de Barcelona. També hi seran els Manel, Dorian, Mine! i The Free Fall Band. A més, aquest any el festival Pròxims també es farà el 10 d’agost a Calonge. Recordem que els Bremen acaben de presentar el seu primer disc d’estudi, ‘Les cançons que vindran’.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

@picoenxarxa

    Etiquetes